Camminghastraat 43

Ballum - Ameland

Omschrijving

Unieke kans om te wonen in het hart van het pittoreske Ballum!

Wat een leuke plek middenin Ballum. Gelegen aan de charmante Camminghastraat biedt dit karakteristieke huis een perfecte mix van modern comfort en authentieke charme.

De woning biedt veel privacy. Het huis ademt karakter en historie door de aanwezigheid van mooie details zoals originele balken en sierlijke raamkozijnen. Ondanks de historische charme is de woning voorzien van moderne gemakken voor optimaal wooncomfort. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.

De woning wordt omringd door een goed onderhouden tuin, perfect om heerlijk te ontspannen. Het keurig aangelegde terras biedt meer dan voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en tuinmeubilair. Bovendien ligt het huis ideaal in het centrum van Ballum, met winkels, restaurants en andere voorzieningen op loopafstand. De nabijheid van de prachtige natuur van Ameland maakt het plaatje compleet.

Op de begane grond vindt u een ruime entree die toegang geeft tot de lichte woonkamer. De open keuken in landelijke stijl is voorzien van moderne apparatuur en de gezellige tuinkamer biedt uitzicht op het terras. De bijkeuken biedt plaats aan een toilet en aansluitingen voor het witgoed. De houten kozijnen op de eerste verdieping zijn vervangen door kunststof kozijnen met HR-beglazing.

Op de eerste verdieping bevindt zich de overloop met kastruimte, een gezellige slaapkamer en een badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. De woning beschikt over een CV-installatie (Nefit Trendline HRC25 CW4 II) geïnstalleerd in 2015 en voor het laatst onderhouden in 2023. De woning wordt aangeboden tegen de WOZ-waarde van € 311.000,-. Mocht het niet lukken in de periode van drie maanden een koper te vinden die economisch of maatschappelijk gebonden is, dan mag de woning daarna ook worden aangeboden aan belangstellenden die geen economische of maatschappelijke binding hebben met Ameland. In alle gevallen is permanente bewoning een verplichting.

Deze woning biedt een unieke kans om te wonen in een karakteristieke en levendige omgeving. Ervaar het beste van beide werelden: de rust en charme van het historische Ballum en het gemak van moderne voorzieningen. Benieuwd geworden naar deze charmante woning? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging.

Kenmerken

Plaats
Ballum - Ameland
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
272m2 / 93m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1850
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
In centrum

Indeling

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche en wastafelmeubel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel — Gas gestookte cv combiketel (vaillant) uit 2015 (eigendom)
Warm water
Cv ketel
Energielabel
D
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom en zonneterras
Kwaliteit
Normaal

Omgeving


Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal