Bliekeduun 27

Hollum - Ameland

Omschrijving

Op prachtige locatie onder het “licht ”van de vuurtoren en op loopafstand van het strand, staat deze prachtige vrijstaande recreatiewoning gelegen aan de Bliekeduun 37 in het pittoreske Hollum. Deze woning biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf aan de kust en is perfect voor liefhebbers van rust, natuur en comfort.

De woning is in 2002 gebouwd, staat op een perceel van 1007 m² m met omheinde tuin en sproei- installatie en is ruim opgezet met een luxe afwerking. Er zijn drie comfortabele slaapkamers, waarvan twee op de bovenverdieping en één op de begane grond. Daarnaast beschikt de woning over twee stijlvolle badkamers, een op iedere verdieping, voor optimaal gemak.

Op de begane grond is de ruime woonkamer met open keuken, die toegang geeft tot het ruime zonneterras op het zuiden wat een ideale plek is om te ontspannen, afgeschermd van de wind door strategisch geplaatste ramen. Tevens zijn er op begane grond een luxe toilet, slaapkamer, badkamer met douche en wastafel aanwezig. Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers met kastruimte, luxe badkamer voorzien van doucheruimte, dubbele wastafel en toilet aanwezig.

Er is een eigen dubbele parkeerplek aanwezig. Daarnaast is er een inpandige berging, bereikbaar vanaf de buitenzijde.
De woning is schitterend gelegen in de duinen, waardoor u een prachtig uitzicht heeft en binnen enkele minuten naar het strand kunt lopen. De nabijheid van de vuurtoren, het strand en het dorp Hollum maakt deze locatie uniek en bijzonder aantrekkelijk.

Hollum is een charmant dorp op het Waddeneiland Ameland, bekend om zijn historische karakter en prachtige natuur. Met zijn gezellige straatjes, diverse eetgelegenheden en culturele bezienswaardigheden zoals de vuurtoren, biedt Hollum een perfecte mix van ontspanning en avontuur. De omgeving nodigt uit tot lange wandelingen, fietstochten en het verkennen van de uitgestrekte stranden.

Bliekeduun 27 biedt u de ideale kans om te genieten van alles wat Hollum en Ameland te bieden hebben. Kom langs en ervaar zelf de rust, ruimte en luxe van deze prachtige recreatiewoning. Deze woning moet u beslist zien. Wij plannen graag een bezichtiging met u in!

Kenmerken

Plaats
Hollum - Ameland
Type object
Landhuis, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
1007m2 / 100m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en buiten bebouwde kom

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, wastafel en dubbele wastafel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel — Gas gestookte cv combiketel () uit 2002 (eigendom)
Warm water
Cv ketel
Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom
Kwaliteit
Normaal

Omgeving


Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal