Engelsmanhiem 18

Hollum - Ameland

Omschrijving

Aan de rand van de Jan Roepesheide, met een fantastisch vrij uitzicht tot aan de duinen staat op loopafstand van het strand deze luxe recreatiewoning met drie slaapkamers. De instap klare woning heeft een uitstekende ligging op recreatiepark Boomhiemke, heeft een tuin met veel privacy én beschikt over twee terrassen, één van deze terrassen is overdekt. Licht en ruimte voeren er de boventoon. Een geweldige plek om te genieten van een heerlijke waddenvakantie.

De woonkamer is met het verhoogd plafond en de smaakvolle vloer een sfeervol vertrek. De gezellige haard versterkt dit nog eens en is dé plek om gezellig samen te komen met vrienden of familie. Dankzij de aanwezigheid van de grote raampartijen voeren licht en ruimte in de woonkamer de boventoon en heeft u een grandioos uitzicht over de nabijgelegen natuur.

De keuken is eigentijds, van alle gemakken voorzien en heeft onder andere een vaatwasser, koelkast, magnetron, gasfornuis en een afzuigkap. Vanuit de keuken loopt u zo het overdekt op het zuiden gelegen zonneterras op; een fijne plek om de dag met een kopje koffie te beginnen, ’s avonds te dineren en de dag eindeloos te lengen. Ook in de ruime slaapkamers van ± 11 m², 10 m² en 6 m² is veel daglicht en loopt de vloer mooi door. De vernieuwde badkamer heeft een ruime inloopdouche, een badkamermeubel met vaste wastafel en een tweede toilet. In de inpandige schuur is de aansluiting voor het witgoed, de meterkast, de ketel en veel praktische bergruimte.

Op een geweldige plek en op een perceel eigen grond van 607 m² staat deze prachtige recreatiewoning die onderdeel uitmaakt van Roompotpark Boomhiemke. De woning is zeer goed onderhouden, heeft een grote tuin. Dankzij de ligging en de verschillende terrassen kunt u op ieder moment van de dag in alle rust van de zon dan wel schaduw genieten.
Het geheel zal inclusief inboedel verkocht worden. In de directe omgeving ligt het dorpje Hollum met diverse winkels, horeca en fietsverhuur. De plaatsen Nes, Buren en Ballum zijn ook makkelijk bereikbaar. Vlakbij het recreatiepark ligt een mooie golfbaan. Een supermarkt en horecavoorziening zijn op het park aanwezig. Gasten van recreatiepark Boomhiemke kunnen onbeperkt gebruik maken van het zwembad. Strand en zee, bos en heide liggen op loopafstand.

Kom gerust langs en laat u verrassen door deze heerlijke woning.

Kenmerken

Plaats
Hollum - Ameland
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
607m2 / 69m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en vrij uitzicht

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche en wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1 woonlagen
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel — Gas gestookte cv combiketel () uit (eigendom)
Warm water
Cv ketel
Energielabel
D
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom en zonneterras
Kwaliteit
Normaal

Omgeving


Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal