Excelsiorstraat 13

Nes - Ameland

€ 410.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom bij Excelsiorstraat 13, een prachtig appartement uit 1996, gelegen in het rustige en schilderachtige duingebied van Nes. Dit charmante appartement biedt een perfecte combinatie van comfort, moderne voorzieningen en een geweldige locatie, op loopafstand van het strand.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een lichte en ruime woonkamer, voorzien van een schuifpui die toegang biedt tot het terras. Hier kunt u genieten van de frisse zeelucht en het serene uitzicht op het duinlandschap. Het appartement is volledig geïsoleerd, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat gedurende het hele jaar. De elektrische verwarming en het warme water worden verzorgd door een eigen boiler, wat bijdraagt aan het gemak en de efficiëntie van de woning.

De woning beschikt over twee royale slaapkamers, elk op een eigen verdieping, waardoor privacy en comfort gewaarborgd zijn. Daarnaast is er op elke verdieping een toilet aanwezig, wat extra gemak biedt voor zowel permanente bewoning als recreatief verblijf.

De ligging van het appartement aan een rustige weg in het duingebied is ideaal voor natuurliefhebbers en strandgangers. Binnen enkele minuten wandelen staat u op het strand, waar u kunt genieten van ontspannende wandelingen, zwemmen en zonnebaden.

Excelsiorstraat 13 biedt een unieke kans om te wonen in een prachtig gebied, met alle moderne gemakken binnen handbereik. Of u nu op zoek bent naar een permanente woning of een heerlijke plek voor recreatieve bewoning, dit appartement heeft alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en ontspannen verblijf.

Kenmerken

Plaats
Nes - Ameland
Type object
Appartement, Bovenwoning
Perceel- / woonoppervlakte
0m2 / 85m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en vrij uitzicht

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Elektrische verwarming
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Energielabel
C
Isolatie
Dubbel glas en volledig geisoleerd

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Zonneterras van 5,1 bij 2,15 meter gelegen op zuidoost
Tuin(en)
Zonneterras
Kwaliteit
Fraai aangelegd

Omgeving


Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal